top of page
Vyhledat
  • Martin

WE LIVIN BRNOFORNIA STREET SESH info updated

Aktualizováno: 25. 4. 2019




Možná už to někteří víte, možná taky ne... V sobotu 4. května proběhne v našem krásném městě Brně "We Livin Brnofornia Street Sesh". Pojezdíme, natočíme, EM ET nafotí, rozdáme nějaké ceny a prize cash a hlavně si užijeme allday na dětských kolech.



Plán je následující. V 11:11 našeho času se potkáme na plaze mezi Janáčkovým divadlem a svítivě promítací kašnou (obrovské nerezové monstrum na fotce). Dáme lehký warm up a začnem to pushovat spot za spotem. To jakým způsobem a co kde rozdáme bude freestyle. Někde dáme money, někde něco k vypimpení kola, tam dáme jednomu, tam dáme třem... Uvidíme, keepin' it freestyle.



Všechny spoty se v podstatě nacházejí na dvou místech, mezi kterými je delší přesun (10 - 15 minut). V těchto "hoodech" jsou od sebe spotíky, co by kamenem dohodil. Krom šesti vybraných spotů, kde dáme zastávku určitě (pokud nebude ovšem v kašně na Moraváku voda), budeme cestou míjet i další spoty, kde se můžem, ale taky nemusíme zastavit. Když si někdo bude chtít stočit klípek nebo to tam bude chtít poslat větší množství lidí, dáme tam sesh, není problém.



Abychom se při všem tom streetu trošku rozptýlili, dáme si cestou v starém parku na Komárově "best plech trik". Hodně oldschoolový centrální hip se dá dobře nejen polítat, ale taky pojibovat nějakou technikou. Fantazii se meze nekladou, jestli tam uděláš backflip drop in do rádiusu je jenom na tobě.



Poslední spot streetku je jibberish bedýnka na Komecu, kde určitě precítíš západ slunce a odtud se přesunem na betonovou plazu v Komecu. Tady bude možnost pošéfit si pivko, nějaký šmak na grilu nebo třebas poslat freestyle na horolezecké stěně. Největší výhodou je, že se tu svítí do desáté večerní... Když se navíc hezky usměješ na redheaded servírku a občas si u ní koupíš tekuté zlato, třeba nám to nechá aj dýl, necháme se překvapit.



Pokud nám zbyde cash nebo nějaké věci, dáme na plaze třeba ještě night best triky o zbylé věci, ale nic neslibuju. Třeba budem moc dajní, pojede se heavy ballin a na čtvrtém spotě už nebude co rozdávat... Co já vím. Když si po celém dní budeš připadat ještě hravě, homies z Brna tě s sebou určitě vezmou večer do města na nějakou tepačku nebo street alko - smoke sesh. Beztak jim piš a domluv si aj nocleh, ať jsi ready na cokoli!



Závěrem velký dík BMXSHOP.sk a Bruškovo Olejkáriu za support akce!!! Naše pilotní kolekce limited oblečení bohužel ještě ready nebude, ale wait for it... Až to bude, bude a bude to fakin sweet. Doufám, že se vidíme 13. Apríla, boy, checkpoint u Janáčka, budem ready!



141 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page